Keukenopstelling geplaatst bij Cicero Zorg locatie.

Door HFI is een kleine compacte keuken uitgewerkt die geschikt is voor veel locaties. Tijdelijk of permanent. Dit kan bijvoorbeeld voor een tijdelijke aanleunwoning zijn, tijdens ziekte herstel van personen die op zichzelf wonen of voor inwonende ouderen, kinderen of andere rolstoelgebruikers.
 
De keuken bestaat uit een elektrisch hoog-laag veiligheid frame,weggewerkt achter een voorzetwand. Al wat je nodig hebt is een geschikte wand met water- en stroomaansluiting. Bijvoorbeeld een bestaande wastafel aansluiting.

Keukenopstelling
De keuken heeft een twee-pits inductiekookplaat, recirculatiekap,spoelbak en kraan. Onder het blad een lade en uittrekblad om het afzetgebied te vergroten. De opstelling kan in diverse kleuren geleverd worden, tevens speciale kleuren op verzoek.

Het blad is ca 2 meter breed, beweegt van 800 tot 1020mm en de totale hoogte is 2250mm. Elke aanpassing is mogelijk in overleg. Als extra kan er een rolblok met twee lades meegeleverd worden om extra afzetgebied en opbergruimte te creëren. Alle lades zijn volledig metaal en softclose van Blum. HFI verzorgt geen stroom of wateraansluitingen, maar kan dit wel regelen. Normaal gesproken wordt de keuken in één dag geplaatst. Bij ontbreken van een afvoer kan een sanitair-broyeur uitkomst bieden.

Garantie
De opstelling wordt geleverd met drie jaar garantie op het frame en onderdelen en vijf jaar garantie op de apparatuur in combinatie met een eventueel onderhoudscontract.
Dit houdt in:
•    Jaarlijkse controle op veiligheid en onderdelen. Zoals snoeren en instellingen.
•    Tevens wordt de veiligheids bestickering vernieuwd en/of aangepast. Vraag naar de voorwaarden.

De keuken wordt compleet geleverd en gemonteerd door ons op locatie.

Sluit Menu